Reclame

Reclame

Een foto zegt meer dan 1000 woorden

Een sterke foto laat in een oogopslag zien wat u wilt zeggen met uw bedrijf. Daar kunnen geen 1000 woorden tegenop. Mooie foto’s zijn onmisbaar voor uw website of ander reclamemateriaal.

De kracht van Chris Pelle is dat wij op een andere manier naar dingen kijken. Ons werk is eigenzinnig, vernieuwend, onverwacht en soms zelfs een beetje brutaal. Voor onze klanten betekent dit dat hun foto’s uniek zijn en duidelijk anders dan anders.

Elke opdracht begint met een vrijblijvend gesprek. Dit gesprek is bij ons in de studio of wij komen naar u toe op locatie. Tijdens dit gesprek luisteren we zorgvuldig naar uw wensen en denken met u mee om zo samen te komen tot het ideale beeld. Afhankelijk van de opdracht gaan wij vervolgens voor u aan het werk in onze ruime, moderne, maar sfeervolle studio in Eindhoven of wij werken op locatie, bijvoorbeeld in uw bedrijfsruimte.

Voor al uw fotowerk kunt u bij ons terecht. Zo maken wij veel werk voor websites, advertenties en brochures en modeshows. Ook merken wij dat er steeds meer behoefte is aan portretfotografie. Met een mooie zakelijke portretfoto geeft u uw bedrijf een gezicht!

In de afgelopen jaren hebben wij een grote kring van opdrachtgevers opgebouwd. Wij werken inmiddels voor een cosmeticamerk, opticiens, schoonheidssalons, boetieks, nagelstudio’s, webshops voor lifestyle artikelen en magazines.

 

Wat kunnen wij van Chris Pelle voor u betekenen:

Zakelijke portretten;

Het belang van goede portretfoto’s op uw website of brochure wordt vaak onderschat. Toch is het beoordelen van uw portret door een klant het eerste stadium van een belangrijke zakelijke overeenkomst.

Laat daarom uzelf en uw collega’s mooi vast leggen op de foto, zodat het bedrijfsteam zich kan voorstellen aan uw zakelijke klant.

Vaak is het mooi, mits de omstandigheden het toe laten, om u en uw team te portretteren op uw bedrijfslocatie zelf. Het is modern en straalt een vlotte en ongedwongen sfeer uit. Dit geld zowel voor enkele portretfoto’s als zakelijke groepsportretten. Mocht dit planning technisch moeilijk te realiseren blijken om iedereen op kantoor te organiseren, kunnen we de zakelijke portretten voor u altijd maken in onze studio op een tijd dat het de persoon zelf schikt.

Ook is het netjes als de LinkedIn profielen van uw team niet bestaan uit selfies van een gezellige borrelavond, maar meer een verzorgde sfeer uitstralen.

Bedrijfsreportages;

Bedrijfsreportages kunnen veel omvatten.

Denk hier aan een nieuwe opening van een filiaal, een viering van een jubilaris of het vastleggen van het verloop van een nieuwbouwproject of bouwfase. Dit realiseren we voor aannemers, opdrachtgevers en architecten.

Productfotografie;

Bij productfotografie leggen wij uw te verkopen product mooi vast zodat alle facetten goed tot zijn recht komen op de foto. Dit gebeurd in onze studio, maar is ook mogelijk op een locatie waar het product voor is bedoeld om zo de sfeer te creëren die er bij past.

Interieurfotografie;

Vaak is het belangrijk als bedrijf zijnde om mooie interieur van uw bedrijf te hebben.

Net zo belangrijk als de zakelijke portretfoto’s voor uw bedrijf zijn ook wel de interieur foto’s. Ook word uw bedrijf beoordeeld op uw interieur. Klanten kunnen aan de hand van deze foto’s zien hoe netjes u gevestigd zit en uw bedrijf op orde is.

Spreekt ons werk u aan en bent u benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen, schroom niet en neem vrijblijvend contact met ons op!

Theme — Timber
© Copyright Chris Pelle. All rights reserved.
Back to top