Info

Chris Pelle

Freelance glamour, boudoir en naakt fotograaf met passie, gevestigd in Eindhoven- Nederland. Mijn passie voor fotografie begon meer dan 20 jaar geleden.
De essentie van fotografie is voor mij het creëren van beelden die mij persoonlijk raken. Om de mooiste facetten van de vrouw, haar vormen, uitdrukking en gevoel te accentueren met licht en te vangen in een beeld.

Glamour-, boudoir- en naaktfotoshoot informatie

Een glamour-, boudoir- en naakt fotoshoot is de meest sexy manier om je vrouwelijkheid uit te drukken en is een boost voor je zelfvertrouwen, waarbij je innerlijke en uiterlijke schoonheid worden vastgelegd.
Boudoir-, glamour- en naaktfotografie gaat over intieme, sexy, vleiende en soms ondeugende foto’s met smaak.
Het is een snel groeiende trend die steeds populairder wordt en is een geweldige manier om jezelf op de meest bijzondere manier te laten vastleggen voor jezelf of je partner.

Bruids- en boudoirfotoshoot

Ga je trouwen en ben je op zoek naar een mooi cadeau voor je partner? Dan mag je zeker een bruids- en boudoir fotoshoot in je mooiste bruidslingerie niet vergeten! Laat deze bijzondere dag niet zomaar voorbijgaan. We gaan mooie boudoir foto’s maken in je mooie trouwjurk en je lingerie. Een boudoir fotoshoot is het meest persoonlijkste cadeau dat je aan je partner, maar ook aan jezelf kunt geven.
De meeste klanten zijn in het begin wel even nerveus en onwennig, maar dat gaat heel snel over. Al snel krijg je zelfvertrouwen in het poseren, met mooie foto’s als resultaat.

Chris Pelle Foto Studio

De moderne en sfeervolle studio is ideaal om de meest verleidelijke foto’s te maken tijdens jouw  fotoshoot. In de studio is het mogelijk om diverse verschillende sexy settings te creëren, zodat elke foto weer anders en nog verleidelijker is.
Dus of je nu jezelf of je partner wilt verrassen met iets wat niet snel wordt vergeten, met een glamour-, boudoir- en naaktfotoshoot zit je goed en heb je een mooi en uniek cadeau.

Je ontvangt alle gemaakte foto’s (+/- 100 stuks)

Ik streef ernaar om van jou foto’s te maken die sensueel, smaakvol, sexy en heel verleidelijk zullen zijn.
Het is tijd om je te voelen en eruit te zien als een sexy en mooi topmodel.
Stop een paar van je meest favoriete lingeriesetje, wat accessoires en een stralende glimlach in je koffer en we creëren waanzinnige foto’s.
Bij een complete fotoshoot ontvang je alle gemaakte foto’s (+/- 100 stuks) zonder bij te hoeven betalen en zijn geschikt om op posterformaat te laten afdrukken.

Glamour en boudoir fotograaf Eindhoven

Chris Pelle is een glamour-, boudoir- en naaktfotograaf in Eindhoven die in meer dan 27 jaar honderden vrouwen in alle vormen, maten en leeftijden aan mooie glamour- en boudoir foto’s heeft geholpen.
In elke vrouw schuilt een glamour model waar de meest sexy foto’s van te maken zijn, mits de juiste fotograaf tegenover je staat, die het beste in je naar boven haalt en dat weet vast te leggen.
Dus waag de stap. Ook jij bent mooi!

Alle foto’s die tijdens jouw fotoshoot worden gemaakt, worden niet tentoongesteld of gepubliceerd zonder jouw goedkeuring. Dit geldt ook voor je persoonlijke gegevens.

Lees ook even de ‘veelgestelde vragen’

Voor meer informatie;

info@chrispelle.nl
06-53384226

 

bekijk ook mijn werk op:
Facebook — 500px — Instagram

Publications

‘Sensual Nudes’. Fotoboek "Sensual Nudes"
Het boek naaktfotografie van Chris Pelle, is een unieke afspiegeling van zijn werk. Naast bekende foto’s bevat Sensual Nudes ook veel nooit eerder gepubliceerde foto’s.
Het 262 pagina dikke hardcoverboek bevat meer dan 250 unieke foto’s in de voor Chris Pelle kenmerkende stijl: sensueel, maar ook eigenzinnig, onverwacht en gewaagd.

Slechts € 59,95
Bestel hier

 

 

 

 

 

 

 

Copyright notice. All rights reserved. No part of this publication may be reproduced, distributed, or transmitted in any form or by any means, including photocopying, recording, or other electronic or mechanical methods, without the prior written permission of the Artist

 

Theme — Timber
© Copyright Chris Pelle. All rights reserved.
Back to top