Glamour fotoshoot

Glamour fotoshoot bij Chris Pelle.

Na wat rond te hebben gesurft op het internet hebt je eindelijk de stap gezet om een glamour fotoshoot bij Chris Pelle te doen om mooie sexy foto’s van jezelf te laten maken.

Glamour fotoshoot in de studio

Super! De eerste stap is gezet, maar wat neem je eigenlijk mee naar jouw glamour fotoshoot? Mooie Jurkjes doen het altijd goed op de foto. Het staat chique en heeft een high class uitstraling. Denk uiteraard ook aan een paar bijpassende, mooie high heels om het geheel compleet te maken. Een beetje extra over de top mag gerust voor de glamour fotoshoot. Misschien nog wat afkleden met sieraden en je zal zien dat de eerste serie sexy foto’s al een succes zullen zijn.

 

Een glamour fotoshoot in je mooiste lingerie.

Vergeet dan niet om een paar mooie complete setjes lingerie met bijpassende stockings, gordeltje en uiteraard weer je high heels in je trolley of tas te doen. Een mooi kanten jurkje, een negligé en eventueel een spannende catsuit maakt je fotoshoot compleet! Vaak word voor de lingerie kleur gekozen voor rood of zwart, maar het zijn juist de pastel tinten die het heel goed doen tijdens jouw glamour fotoshoot.

Gamourfotografie

De voorbereiding voor jouw glamour fotoshoot

Begin een dag van tevoren alvast met de voorbereiding, zodat je niet hoeft te haasten op de dag van jouw fotoshoot zelf. Denk hierbij niet alleen aan je standaard verzorgingen, maar lak ook even alle 20 nagels.

 

Nog een laatste tip voor jou glamour fotoshoot!

Trek een jurkje aan zonder lingerie er onder. Vooral je bh zorgt vaak voor vervelende striemen op je lijf. Het duurt lang eer dat weer is weggetrokken en is lastig om in de nabewerking weg te werken door het kleurverschil in de huid.

Een glamour fotoshoot hoeft dus geen seks fotoshoot of een pornografische fotoshoot te zijn.

Nog vragen? Kijk ook op veelgestelde fotoshoot vragen of stuur even een mailtje. Ik beantwoord ze graag!
Tot snel in de studio!!!

Bestel nu het boek erotische fotografie ‘Sensual Nudes’ van Chris Pelle.

Groeten Chris Pelle

Glamour fotografie

 

Glamour fotoshoot

Glamourfotografie

 

 

 

Theme — Timber
© Copyright Chris Pelle. All rights reserved.
Back to top