Glamour fotoshoot

Glamour fotoshoot bij Chris Pelle.

Na wat te hebben rondgesurft op het internet heb je eindelijk de stap gezet om een glamourfotoshoot bij Chris Pelle te doen om mooie sexy foto’s van jezelf te laten maken.

Glamour fotoshoot in de studio

Super! De eerste stap is gezet, maar wat neem je eigenlijk mee naar jouw glamour fotoshoot? Mooie jurkjes doen het altijd goed op de foto. Het staat chique en heeft een high class uitstraling. Denk uiteraard ook aan een paar bijpassende, mooie high heels om het geheel compleet te maken. Een beetje extra ‘over the top’ mag gerust voor de glamour fotoshoot. Misschien nog wat mooie sieraden erbij en je zult zien dat de eerste serie sexy foto’s al een succes is.

 

Een glamour fotoshoot in je mooiste lingerie.

Vergeet dan niet om een paar mooie complete setjes lingerie met bijpassende kousen, gordeltje en uiteraard weer je high heels in je trolley of tas te doen. Een mooi kanten jurkje, een negligé en eventueel een spannende catsuit maken je fotoshoot compleet! Vaak wordt als lingeriekleur gekozen voor rood of zwart, maar het zijn juist de pasteltinten die het heel goed doen tijdens jouw glamour fotoshoot.

Gamourfotografie

De voorbereiding voor jouw glamour fotoshoot

Begin een dag van tevoren alvast met de voorbereiding, zodat je niet hoeft te haasten op de dag van je fotoshoot zelf. Denk hierbij niet alleen aan je standaard verzorging, maar lak ook even al je nagels.

 

Nog een laatste tip voor jou glamourfotoshoot!

Trek een jurkje aan zonder lingerie eronder. Vooral je bh zorgt vaak voor vervelende striemen op je lijf. Het duurt lang eer dat weer is weggetrokken en is lastig om in de nabewerking weg te werken vanwege het kleurverschil in de huid.

Nog vragen? Kijk ook op veelgestelde fotoshoot vragen of stuur even een mailtje. Ik beantwoord ze graag!
Tot snel in de studio!!!

Bestel nu het boek erotische fotografie ‘Sensual Nudes’ van Chris Pelle.

Groeten Chris Pelle

Glamour fotografie

 

Glamour fotoshoot

Glamourfotografie

 

 

 

 

Nog spannender? Misschien is een seksfotoshoot of een pornografische fotoshoot iets voor jouw.

 

Theme — Timber
© Copyright Chris Pelle. All rights reserved.
Back to top