Glamour fotoshoot

Glamour fotoshoot bij Chris Pelle.

Een glamourfotoshoot; ook iets voor jou!

Wil je graag eens mooie en professionele foto’s van jezelf laten maken? Geef dan jezelf een glamourfotoshoot cadeau en ervaar hoe het is om je voor één dag een model te voelen.
Nog mooier zou zijn als je het cadeau zou krijgen van je vriend of vriendin!

Glamourfotografie

Voor iedereen is het spannend om voor het eerst een fotoshoot te doen, maar bij Chris Pelle voel je jezelf snel op het gemak. Tijdens de glamourfotoshoot word je goed begeleid en zul je al snel merken dat het erg leuk is om te doen; je wordt zelfverzekerd en voelt je speciaal.

Het is altijd mogelijk eerst een telefonische afspraak te maken of een kennismakingsgesprek te plannen. Dan kun je meteen jouw wensen en ideeën bespreken en vragen stellen over de fotoshoot.

De eerste stap is gezet, de fotoshoot is gepland, maar wat neem je nu eigenlijk mee naar een glamour fotoshoot? Mooie jurkjes doen het altijd goed op de foto. Het staat chique en heeft een high class uitstraling. Denk daarbij ook aan een paar bijpassende, mooie high heels om het geheel compleet te maken. Een beetje over the top mag gerust voor de glamour fotoshoot. Misschien nog wat mooie sieraden of andere accessoires erbij en je zult zien dat de eerste serie sexy foto’s al een succes is.

Een glamour fotoshoot in je mooiste lingerie.

Bij een glamourfotoshoot is het ook mogelijk foto’s te laten maken in mooie lingerie.
Neem dan een paar mooie complete setjes lingerie mee met bijpassende kousen, eventueel een jarretelgordeltje en uiteraard weer je high heels. Een mooi kanten jurkje, een negligé en eventueel een spannende catsuit maken je fotoshoot compleet! Vaak wordt als lingeriekleur gekozen voor rood of zwart, maar het zijn juist de pasteltinten die het heel goed doen tijdens een glamour fotoshoot.

Alles kan en alles mag; jij bepaalt hoe je op de foto wilt.

Gamourfotografie

De voorbereiding voor jouw glamour fotoshoot

Begin een dag van tevoren alvast met de voorbereiding, zodat je niet hoeft te haasten op de dag van je fotoshoot zelf. Denk hierbij niet alleen aan je standaard verzorging, maar lak bijvoorbeeld ook even al je nagels.

Visagie

Als je wilt, kunnen wij ook de visagie voor je verzorgen. Een professionele visagist verzorgt dan jouw make-up en kijkt wat er het beste bij je past. Vanzelfsprekend wordt ook hier rekening gehouden met jouw persoonlijke voorkeur en wensen.

Nog een laatste tip voor jou glamourfotoshoot!

Als de dag van de fotoshoot is aangebroken is het handig om geen strakzittende kleding en lingerie aan te trekken.

Doe bijvoorbeeld een makkelijk loszittend jurkje aan zonder lingerie eronder. Vooral een bh zorgt vaak voor vervelende striemen op je lijf. Het duurt lang voordat die zijn weggetrokken en het is lastig om in de nabewerking weg te werken vanwege het kleurverschil in de huid.

Nog vragen? Kijk ook op veelgestelde fotoshoot vragen of stuur even een mailtje. Ik beantwoord ze graag!

Wil je nog meer foto’s zien om een beter beeld te krijgen van de verschillende fotoshoots, bestel nu het boek erotische fotografie ‘Sensual Nudes’ van Chris Pelle.

Glamour fotografie

 

Glamour fotoshoot

 

Glamour fotoshoot in de studio

 

Nog spannender? Misschien is een seksfotoshoot of een pornografische fotoshoot iets voor jou.

 

Theme — Timber
© Copyright Chris Pelle. All rights reserved.
Back to top