Erotische fotoshoot

Erotische fotoshoot

Chris Pelle is de specialist in erotische fotoshoot voor zowel de particuliere en zakelijke klanten. Wij beschikken over een mooie moderne en ruime studio in Eindhoven waar we veel mogelijkheden hebben om van jouw fotoshoot iets origineels te kunnen maken.
Ook is het mogelijk om jouw erotische fotoshoot op locatie te houden, zoals een luxe suite in een stijlvol hotel, vertrouwd bij je zelf thuis of op het strand.

Erotische fotoshoot

Erotische fotoshoot met visagie.

Naar jouw wens kunnen 1 van onze 2 professionele visagisten de make-up en hairstylist verzorgen. Meld wel even bij je aanvraag of je visagie bij jou erotische fotoshoot wilt. Tijdens de shoot word je begeleid in het poseren, zodat de foto’s de high class glamour uitstraling krijgen die jij wenst. Ik kijk naar mooie poses die bij jou passen. Ervaring voor het poseren hoef je niet te hebben, want het belangrijkste is dat je jezelf geeft in het poseren en in jezelf gelooft.

Je krijgt alle foto’s die worden gemaakt tijdens de fotoshoot!

Aan het einde van de erotische fotoshoot hoef je niet je foto’s uit te kiezen, want je krijgt ze allemaal! Bij veel fotografen zit er een limiet aan de aantal foto’s die je krijgt en kan je de rest van de foto’s voor veel geld er bij kopen. Hier krijg je ze allemaal. Maak ik tijdens de shoot honderd of meer foto’s, heb jij einde van de naaktstoot honderd of meer foto’s! De foto’s uit jouw fotoshoot worden niet gepubliceerd als voorbeeld foto in onze portfolio en indien gewenst worden jouw foto’s veilig opgeslagen op een externe schijf.

Zakelijke of particuliere klanten betalen de zelfde prijs!

Bij ons maakt het niet uit of je een zakelijke klant bent of een particuliere klant. De prijzen op onze website zijn duidelijk en het zelfde voor zowel de zakelijke klant als wel de particuliere fotoshoot. Ook zijn alle foto’s die voor de klant worden gemaakt rechtenvrije door de klant te publiceren.

Wil jij ook graag mooie erotische naakt foto’s van jezelf laten maken?

Kijk in de portfolio voor enkele voorbeelden en op de pagina prijzen voor interessante aanbiedingen.
Lees ook even enkele recensies!


Chris Pelle. De fotograaf voor jouw fotoshoot!

Heb je nog vragen? Stuur me even een mail of bel me gerust!

Bestel nu het boek erotische fotografie ‘Sensual Nudes’ van Chris Pelle

Kijk ook even op de pagina veelgestelde vragen voor meer informatie, vragen en antwoorden!

Erotische fotografie Erotische fotoshootErotische fotoshoot  Erotische fotografie Erotische fotoshoot Erotische fotografie

 

 

 

 

Theme — Timber
© Copyright Chris Pelle. All rights reserved.
Back to top