Contact

Contact Chris Pelle | zelfportret

Contact fotostudio

ChrisPelle Fotografie

European Business Centre
Luchthavenweg 81

5657 EA Eindhoven
Nederland

06-53384226

info@chrispelle.nl

Business info


Rabobank rekeningnummer
NL64 RABO 0152677194
KvK Nederland 17186018
BTW NR NL1427.28.664 B02

 

Get directions

 

Fotostudio Chris Pelle

Chris Pelle (11 december 1965) is een Nederlandse glamourfotograaf die zijn fotostudio heeft in Eindhoven.
Al vroeg ontdekte hij dat zijn passie voor fotografie ligt in het vastleggen van de vrouw in al haar facetten. Gedreven door zijn passie specialiseerde hij zich als professioneel glamour- en naaktfotograaf. Een vorm van fotografie die hij bewondert om zijn puurheid.
De essentie van fotografie is voor hem het creëren van beelden die hem persoonlijk raken om zo de mooiste facetten van de vrouw, haar vorm, uitdrukking en gevoel, te accentueren met licht en te vangen in een beeld. De schoonheid van het licht dat het naakte lichaam bestrijkt blijft boeien en betoveren.
Zijn werk laat zich omschrijven als zacht, maar ook als eigenzinnig, onverwacht en brutaal. Zijn boek ‘Sensual Nudes’ is een unieke afspiegeling van zijn totale oeuvre.

Heb je een persoonlijke wens of vragen, neem gerust contact op!

chris@chrispelle.nl

Chris Pelle (December 11, 1965) is a Dutch glamour photographer with his studio in Eindhoven.
Early on he discovered that his passion for photography lies in capturing the woman in all her facets. Driven by his passion, he specialized as a professional glamour and nude photographer. A form of photography that he admires for its purity.
The essence of photography for him is to create images that touch him personally. To the woman’s most beautiful facets, its form, expression and feeling, to accentuate light and capturing an image. The beauty of the light that covers the naked body continues to fascinate and enchant.
His work can be described as soft, but also as a quirky, unexpected and cheeky. His book ‘Sensual Nudes’ is a unique reflectie of his entire oeuvre.

If you have any wishes or questions, please contact us!

chris@chrispelle.nl

 

QR Code

Reclame, ModelPortret, Glamour, Boudoir, LingerieNaaktErotische

Theme — Timber
© Copyright Chris Pelle. All rights reserved.
Back to top