Bruids boudoir fotoshoot

Bruid en boudoir fotoshoot

Ga je trouwen en op zoek naar een mooi cadeau voor je partner en natuurlijk voor jezelf? Dan mag je zeker een bruid en boudoir fotoshoot niet vergeten!
Een romantische boudoir fotoshoot in je mooiste bruidslingerie. Laat deze mooie dag niet zomaar voorbij gaan. We gaan mooie boudoir foto’s maken in je mooie trouwjurk en lingerie. Een boudoir fotoshoot is het persoonlijkste cadeau dat je aan partner, maar ook aan jezelf kan geven.

Bruid Boudoir fotoshoot in een kerk

 

Fotoshoot in bruidslingerie

Heb je jouw trouwjurk en lingerie al uitgekozen? Laat dan voorafgaande aan jullie bruiloft een mooie bruid boudoir reportage maken als verrassing voor je partner en jezelf na je trouwen. Een boudoir reportage in je bruidslingerie kan in onze studio, maar ook kan op een mooie locatie.
De meeste klanten zijn in het begin wel even nerveus en onwennig, maar dat gaat heel snel over. Al snel krijg je zelfvertrouwen in het poseren met mooie foto’s als resultaat.

Ken jij iemand die gaat trouwen en wil je haar een onvergetelijk trouwcadeau geven? Verras de bruid met een bruidsboudoir fotoshoot!

Kadotip!  Bestel nu het boek  ‘Sensual Nudes’ van Chris Pelle. Een leuk cadeau om te geven en te krijgen.

 

Theme — Timber
© Copyright Chris Pelle. All rights reserved.
Back to top