Boudoir fotoshoot

Boudoir fotoshoot

Hou je van intieme foto’s met een vleugje romantiek? Dan is een boudoir fotoshoot echt iets voor jou!
Bij jouw boudoir fotoshoot leg ik jouw mooiste en verleidelijkste momenten vast in je sexy lingerie op een locatie naar jouw keuze.
Een boudoir fotoshoot is naar mijn mening de mooiste vorm van fotografie.

Boudoir en Glamour fotoshoot & fotografie |In diverse luxe suites is het mogelijk om jouw glamour foto's te maken.

Wat is boudoir en wat houd een boudoir fotoshoot in.

Boudoir fotografie bestaat al heel lang. Al in de 19E eeuw lieten vrouwen, vooral in Frankrijk, boudoir foto’s van zichzelf maken. Meestal als cadeau aan hun partner bij een verloving of een huwelijk. Het boudoir was van oorsprong het kamertje naast de slaapkamer van de dame waar zij zich kleedde, aandacht besteedde aan haar uiterlijk en zichzelf verzorgde.
Bij een boudoir fotoshoot draait het dan ook om het nabootsen van die sfeer en het vastleggen van de vrouw in al haar kwetsbaarheid.
Op deze manier wordt een intieme en dromerige sfeer gecreëerd.

Lingerie fotoshoot | Erotische fotoshoot | Erotische fotografie. Chris Pelle, Sensual Nudes, mirror
Ook van jou maak ik mooie sensuele en sfeervolle boudoirfoto’s!

Een boudoir fotoshoot is meer suggestief en minder uitgesproken dan glamour- of naaktfotografie. Boudoir foto’s laten nog veel aan de verbeelding over en zijn misschien daardoor wel extra sensueel. Ze zijn een heel mooi en opwindend cadeau voor je partner, maar vooral ook een cadeau voor jezelf. Een boudoir fotoshoot is misschien best spannend, maar je zult je zeker super aantrekkelijk en sensueel voelen.

Mooie boudoir foto’s hebben niets met persoonlijke schoonheid of met je uiterlijk te maken. Twijfel dus niet of je wel mooi genoeg bent of het ideale figuur hebt voor een boudoirfotoshoot.
Ook van jou maak ik mooie sensuele en sfeervolle boudoirfoto’s. Het is de kunst van de fotograaf om juist die kwetsbare en mooie momenten te vangen die bij boudoir fotografie horen en ze te vertalen naar een foto, die je met trots aan de muur hangt.


Een boudoir fotoshoot kan worden gehouden op locatie of vertrouwd bij jezelf thuis!

Een mooie professionele boudoir fotoshoot is mogelijk op een locatie naar keuze.  Wil je jouw fotoshoot bij jezelf thuis houden in je eigen vertrouwde omgeving, dan kan dat natuurlijk ook en kom ik met de benodigde lampen en apparatuur naar je toe.
Natuurlijk mag je voor de nodige support altijd iemand meenemen naar jouw fotoshoot.


Wat neem je mee naar jouw fotoshoot?

Zoals ik al schreef is boudoirfotografie het vastleggen van de vrouw in haar persoonlijke kamer waar zij zich kleedt en verzorgt, dus daar past mooie lingerie bij.
Neem naar jouw boudoirfotoshoot verschillende setjes complete lingerie mee en vergeet uiteraard niet een paar mooie bijpassende high heels!
Een negligé met kant geeft bijvoorbeeld al een hele luxe uitstraling. Maar denk ook aan een mooi lingeriesetje met jarretelgordel en kousen. Een slipdress of babydoll maken de foto’s weer wat speelser en ondeugender.
Om het geheel compleet te maken is het mooi even al je nagels te lakken in een mooie kleur.


En dan is het de dag van je fotoshoot!

Is eenmaal de dag van je boudoir fotoshoot aangebroken, trek dan niet te strakzittende kleding en lingerie aan. De bh-bandjes en string laten rode striemen achter.
Het duurt een tijd voor dat weer is weggetrokken. Schiet eventueel zonder lingerie in een mooi jurkje. Het is sexy en makkelijk.
De sfeer van een boudoirfoto wordt natuurlijk voor een groot deel bepaald door de omgeving. Een mooie romantische slaapkamer met bloempatronen in behang, gordijnen of met een kaptafeltje met een grote spiegel. De lingerie en alles wat daar bij hoort, maken het plaatje compleet.

Wil jij ook graag mooie boudoir foto’s van jezelf laten maken?

Ik help je graag verder, dus blijf niet met je vragen rondlopen.
Kijk in de portfolio voor enkele voorbeelden en op de pagina prijzen voor interessante aanbiedingen.

Chris Pelle. De fotograaf voor jouw fotoshoot!

Heb je nog vragen? Stuur me even een mail of bel me gerust!

Kijk ook even op de pagina veelgestelde fotoshoot vragen voor meer informatie, vragen en antwoorden!

Kadotip!  Bestel nu het boek  ‘Sensual Nudes’ van Chris Pelle.

Boudoir en Glamour fotoshoot & fotografie | Lingerie fotoshoot voor reclame campagneBoudoir en Glamour fotoshoot & fotografie | Lingerie fotoshoot met mooi model in onze studio in Eindhoven

 

 

Een boudoir fotoshoot hoeft geen seksfotoshoot of een pornografische fotoshoot te zijn.

Theme — Timber
© Copyright Chris Pelle. All rights reserved.
Back to top