Boudoir fotoshoot

boudoir fotoshoot

Hou je van intieme foto’s met een vleugje romantiek? Dan is een boudoir fotoshoot echt iets voor jou!
Bij jouw boudoir fotoshoot leg ik jouw mooiste en verleidelijkste momenten vast.
Een boudoir fotoshoot is naar mijn mening de mooiste vorm van fotografie. Een boudoir fotoshoot in je mooiste sexy lingerie op een locatie naar jouw keuze.

Boudoir en Glamour fotoshoot & fotografie |In diverse luxe suites is het mogelijk om jouw glamour foto's te maken.

Wat is boudoir.

Boudoir fotografie bestaat al heel lang. Al in de 19E eeuw lieten vrouwen, vooral in Frankrijk, boudoir foto’s van zichzelf maken. Meestal als cadeau aan hun partner bij een verloving of een huwelijk. De boudoir was van oorsprong het kamertje naast de slaapkamer van de dame waar zij zich kleedde, aandacht besteedde aan haar uiterlijk en verzorgde.
Een boudoir fotoshoot is dan ook het nabootsen van de sfeer en het moment van de vrouw in haar kwetsbaarheid.
Tijdens jouw boudoir fotoshoot ga ik deze sfeer nabootsen en samen met jou deze mooie momenten vastleggen. Zo ontstaat een intieme en dromerige sfeer.

Lingerie fotoshoot | Erotische fotoshoot | Erotische fotografie. Chris Pelle, Sensual Nudes, mirror
Ook van jou maak ik mooie sensuele en sfeervolle boudoir foto’s!

Een boudoir fotoshoot is meer suggestief en minder uitgesproken dan glamour of naakt fotografie. Boudoir foto’s laten nog veel aan de verbeelding over en zijn misschien daardoor wel extra spannend. Boudoir foto’s zijn een heel mooi en spannend cadeau voor je partner, maar vooral ook een cadeau voor jezelf. Een boudoir fotoshoot is misschien best spannend, maar je zult je zeker super aantrekkelijk en sensueel voelen.

Mooie boudoir foto’s maken heeft niets met persoonlijke schoonheid te maken of met je uiterlijke looks! Twijfel dus niet aan jezelf je wel mooi of knap genoeg bent voor een boudoir fotoshoot of dat je misschien het ideale figuur hebt.
Ook van jou maak ik mooie sensuele en sfeervolle boudoir foto’s. Het is de kunst van de fotograaf om juist die kwetsbare en mooie momenten te vangen die bij boudoir fotografie horen en ze te vertalen naar een foto die je met trots aan de muur hangt.


Een boudoir fotoshoot kan worden gehouden op locatie of vertrouwd bij jezelf thuis!

Een mooie professionele boudoir fotoshoot is mogelijk op een locatie naar keuze.  Wil je jouw fotoshoot bij jezelf thuis houden in je eigen vertrouwde omgeving kan dat natuurlijk ook en kom ik met de benodigde lampen en apparatuur naar je toe.
Natuurlijk mag je voor de nodige support altijd iemand meenemen naar jouw fotoshoot.


Wat neem je mee naar jouw fotoshoot?

Zoals ik al schreef is boudoir fotografie het vast leggen van de vrouw in haar persoonlijke kamer waar zij zich kleedt en verzorgt, dus daar past mooie lingerie bij.
Neem naar jouw boudoir fotoshoot verschillende setjes complete lingerie mee en vergeet uiteraard niet een paar mooie bijpassende high heel!
Vergeet ook niet om eventueel mooie body’s, negligé en babydolletjes mee te nemen!


En dan is het de dag van je fotoshoot!

Is eenmaal de dag van je boudoir fotoshoot aangebroken, trek dan niet te strak zittende kleding en lingerie aan. De BH bandjes en string laten rode striemen achter.
Het duurt een tijd voor dat weer is weg getrokken. Schiet eventueel zonder lingerie in een mooi jurkje. Het is sexy en makkelijk.
De sfeer van een boudoir foto wordt voor een groot deel natuurlijk bepaald door de omgeving. Een mooie romantische slaapkamer met bloempatronen in behang of gordijnen of met een kaptafeltje met een grote spiegel. Daarnaast is het heel mooi als jij tijdens de shoot mooie lingerie draagt. Een neglige met kant geeft bijvoorbeeld al een hele luxe uitstraling. Maar denk ook aan een mooi lingeriesetje met jarretelgordel en kousen. Een slipdress of babydoll maakt de foto’s weer wat speelser en ondeugender. Vergeet ook niet een paar mooie high heels mee te nemen.
Vergeet niet om ook even al je twintig nagels te lakken. Dit maakt het geheel helemaal af!

Wil jij ook graag mooie boudoir foto’s van jezelf laten maken?

Ik help je graag verder, dus blijf niet met je vragen rondlopen.
Kijk in de portfolio voor enkele voorbeelden en op de pagina prijzen voor interessante aanbiedingen.

Chris Pelle. De fotograaf voor jouw fotoshoot!

Heb je nog vragen? Stuur me even een mail of bel me gerust!

Kijk ook even op de pagina veelgestelde fotoshoot vragen voor meer informatie, vragen en antwoorden!

Kadotip!  Bestel nu het boek  ‘Sensual Nudes’ van Chris Pelle.

Boudoir en Glamour fotoshoot & fotografie | Lingerie fotoshoot voor reclame campagneBoudoir en Glamour fotoshoot & fotografie | Lingerie fotoshoot met mooi model in onze studio in Eindhoven

 

 

Een boudoir fotoshoot hoeft dus geen seks fotoshoot of een pornografische fotoshoot te zijn.

Theme — Timber
© Copyright Chris Pelle. All rights reserved.
Back to top