Info

Chris Pelle

Freelance glamour, boudoir en naakt fotograaf met passie gevestigd in Eindhoven- Nederland. Mijn passie voor fotografie begon meer dan 20 jaar geleden.
De essentie van fotografie is voor mij het creëren van beelden die mij persoonlijk raken. Om de mooiste facetten van de vrouw, haar vorm, uitdrukking en gevoel te accentueren met licht en te vangen in een beeld.

Boudoir, glamour en naakt fotoshoot informatie

Boudoir, glamour en naaktfotografie gaat over intieme, sexy en vleiend en soms ondeugende foto’s met smaak.
Het is een snel groeiende trend die steeds populairder word en is een geweldige manier om je zelf op de meest bijzondere manier vast te laten leggen voor jezelf of je partner.
Een boudoir, glamour en naakt fotoshoot is de meest sexy manier om je vrouwelijkheid uit te drukken en een boost voor je zelfvertrouwen, waarbij je innerlijke en uiterlijke schoonheid word vastgelegd.
De meeste klanten zijn in het begin wel even nerveus en onwennig, maar dat gaat heel snel over. Al snel krijg je zelfvertrouwen in het poseren met mooie foto’s als resultaat.

Chris Pelle Studio

De moderne en sfeervolle studio is ideaal om de meest verleidelijke foto’s te maken tijdens jouw boudoir, glamour of naakt fotoshoot. In de studio is het mogelijk om diverse verschillende sexy setting te creëren, zodat elke foto weer anders en nog verleidelijker is.
Dus of je nu jezelf wil verrassen of je partner met iets wat niet snel word vergeten zit je met een glamour of boudoir fotoshoot goed en heb je een mooi en uniek cadeau.
Ik streef er naar om van jou glamour, boudoir of naakt foto’s te maken die sensueel, smaakvol, sexy en heel verleidelijk zullen zijn.
Het is tijd om je te voelen en er uit te zien als een sexy en mooi topmodel.
Stop een paar van je meest favoriete lingerie setje, wat accessoires en een stralende glimlach in je koffer en we creëren waanzinnige foto’s.
Een fotoshoot start vanaf €250,-

Glamour fotograaf Eindhoven

Chris Pelle is een glamour fotograaf in Eindhoven die in meer dan 20 jaar honderden vrouwen in alle vormen, maten en leeftijd aan mooie glamour en boudoir foto’s heeft geholpen.
In elke vrouw schuilt een glamour model waar de meest sexy foto’s mee te maken zijn, mits je maar de juiste fotograaf tegenover je hebt staan die het beste in je boven haalt en weet vast te leggen.
Dus waag de stap. Ook jij bent mooi!
Als je mooie foto’s wil hebben van jezelf, wacht dan niet en boek je shoot nog vandaag!

Alle foto’s die tijdens jouw fotoshoot worden gemaakt worden niet tentoon gesteld of gepubliceerd zonder jouw goedkeuring. Dit geld ook voor je persoonlijke gegevens.

Lees ook even de ‘veelgestelde vragen’

Bekijk de de studio

Voor meer informatie;

info@chrispelle.nl
06-53384226

 

 

bekijk ook mijn werk op:
Facebook — 500px — Instagram

Publications

‘Sensual Nudes’.
Het boek erotische fotografie van Chris Pelle, is een unieke afspiegeling van zijn werk. Naast bekende foto’s bevat Sensual Nudes ook veel nooit eerder gepubliceerde foto’s.
Het 262 pagina dikke hardcoverboek bevat meer dan 250 unieke foto’s in de voor Chris Pelle kenmerkende stijl: sensueel, maar ook eigenzinnig, onverwacht en gewaagd.

Slechts € 79,95

 

 

 

 

 

 

 

Copyright notice. All rights reserved. No part of this publication may be reproduced, distributed, or transmitted in any form or by any means, including photocopying, recording, or other electronic or mechanical methods, without the prior written permission of the Artist

 

Theme — Timber
© Copyright Chris Pelle. All rights reserved.
Back to top